Wat is kraamkost?

Net een nieuwe baby verwelkomd in jullie gezin? Blijf dan nog even op de roze wolk zitten en maak het je zo gemakkelijk mogelijk met Kraamkost: aan huis geleverde comfort food.
We leveren in Gent, Mariakerke, Wondelgem, Ledeberg, Gentbrugge, Sint-Amandsberg.

Bestel één of meerdere menu’s en laat deze leveren wanneer het past. Geen zorgen meer over “wat eten we vanavond?”, maar meer tijd om te genieten van je nieuwe gezin.

Of verwachten vrienden/familie een klein wondertje? Geef dan kraamkost cadeau in de vorm van een bon. Een letterlijk héérlijk cadeau voor mama’s, papa’s, broertjes en zusjes.

Naast maaltijden voor de hele familie wil kraamkost zich ook focussen op het herstel van de mama. Bevallen is topsport en het lichaam heeft nood aan rust en recuperatie. Voedingsstoffen die het herstel een extra boost geven, die de melkproductie stimuleren en die versterkend werken worden verwerkt in de maaltijden.

Wie is kraamkost?

Bert is kok in hart en nieren. Vanuit verschillende restaurants in Gent en Amsterdam serveert hij al jaren heerlijke gerechten. Zelf papa van twee kindjes, Alice en Lionel, beseft Bert als de beste dat alles draaiende houden met twee kleintjes geen koud kunstje is.

Vooral de eerste maanden met een baby zijn zeer intens, alles is nieuw, je moet hem/haar nog leren kennen, de nachten zijn vaak slopend… Hoewel goed en gezond eten voor de ouders net zo belangrijk is in die prille beginperiode, staat het vaak niet bovenaan op de prioriteitenlijst. Daarom biedt Bert aan huis geleverde maaltijden aan die gezond, versterkend en vers zijn, zodat iedereen in het gezin kan genieten van gezond, vers gemaakt en vooral smaakvol eten.

Ontdek hoe het werkt

Contact

Heb je een specifieke vraag of kom je graag wat meer te weten over ons? Contacteer Bert via onderstaande gegevens.

Via e-mail: bert@kraamkost.be
Via telefoon: +32 485 29 08 21